Blog

2020 Seccade Modelleri Hedisam.com’da

2019 seccade modelleri hedisam com da

En son ve en yeni seccade modelleri ile karşımıza çıkan Hedisam, bu alanda tüketicilere çeşitli hizmetler sunmaktadır. Müslümanların ibadet konusundaki hassasiyetinden yola çıkarak seccadeleri alıcılarına sunarken, seccade modelleri 2020’yi internet sitesi ve mağazaları üzerinden sergilemektedir.

2020 Seccade Modelleri Hedisam.com’da!

Mini cep seccadelerinden halı seccadelere, kadife seccadelerden çocuk seccadelerine, desenli seccadelerden desensiz seccadelere varana kadar her türden modeli alıcılarına sunan Hedisam, 2019 seccade modelleri ile pek çok kişinin kalbini fethedecek gibi görünüyor. İşte Hedisam’ın 2020 seccade modelleri

  • Halı Seccadeler

Halı seccadeler, günümüzde en çok tercih edilen seccade çeşitlerinden biri olurken, pek çok Müslümanın evinde özel bir yerlerde halı seccade bulabilmek mümkündür. Hedisam’ın 2019 yılı halı seccade modellerinde ise genellikle akrilik özelliği ağır basarken, sahip olduğu desenler her zevke hitap etmektedir.

  • Kadife Seccadeler

Halı modellerinden sonra en çok tercih edilen bir diğer seccade türü ise kadife seccadelerdir. Halı seccadeye kıyasla daha uygun fiyatlarda olan bu modeller, kalın makine dokuma özelliği sayesinde uzun yıllar boyunca kullanılabilmektedir. Üstelik bu tür seccadelerde desenli ya da sade modeller bulabilmek de mümkündür.

  • Desenli Seccadeler

2020 seccade modelleri hedisam comdaDesenli seccadeler, Hedisam’ın en çok satışını gerçekleştirdiği seccadelerdendir. Hemen hemen her renkte ve her desende bulabilmenin mümkün olduğu bu modeller, oldukça makul fiyatlar ile alıcılarıyla buluşturulmaktadır. Örneğin; simli broker seccadeler, tafta seccadeler, hira seccadeler ve şipinger seccadeler, desenli seccadelere birer örnek olarak gösterilebilmektedir.

  • Düz Desensiz Seccadeler

Daha çok ibadeti ve namazın edası esnasında dikkat dağınıklığı yaşamamak isteyen Müslümanlar tarafından tercih edilen düz desensiz seccadeler, tek renkte ve herhangi bir desen olmadan üretilen seccadelerdir. Takva ehlinin tercihi namazını şüpheye düşürmemek amacıyla genellikle bu türden seccadeler üzerinedir.

  • Mini Cep Seccadeler

Son zamanlarda oldukça popüler bir hale gelen mini cep seccadeleri ise genellikle sık sık seyahate çıkan kişiler tarafından tercih edilmektedir. İnsanlara taşıma kolaylığı sağlayan ve katlanıp kılıfına koyulduğunda bir kitap boyutunu alan bu seccadeler, kullanıcısına herhangi bir ağırlık yapmamaktadır. Dolayısıyla avantaj sağlayabilmektedir.

Hedisam’ın 2020 seccade örneklerini görebilmek için hedisam.com adresini ziyaret etmeniz ya da mağazasından görebilmeniz mümkündür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir