Blog

Ev Dekorunuz için Vazgeçilmez Şamdanlar!

ev dekorunuz icin vazgecilmez samdanlar

Ev Dekorunuz için Vazgeçilmez Şamdanlar

Şamdanlar, hediyelik dünyasının en şık ve en zarif üyelerinden biridir. Yemek odası, salon ve özel ofis çalışmalarında tercih edilen birbirinden şık ve değerli şamdanlar, her dekorun aradığı bir elemandır. Estetik ve hoş görünümlü özelliği ile tercih edilen şamdanlar, farklı özelliklerde imal edilmektedir. Çok eski bir geçmişe sahip olan bu mumluk ürünler, günümüzde hala popülerliğini koruyan etkileyici dekor ürünleridir. Mobilya, yemek takımı ve benzeri birçok dekor ürünü ile uyumlu ve etkileyici özelliklerle imal edilmektedir.

Görsel Özellikleri Etkileyici

ev dekorunuz icin vazgecilmez samdanlar 1Bu ürünler, dekorasyon amaçlı kullanılsa da günümüzde mumlukolarak kullanılan ürünler içerisindedir. Özel akşam yemeklerinde etkileyici bir ortam oluşturmak için bu ürünler tercih edilmektedir. Beşli eskitme gümüş kristal, üçlü gümüş ve altın sarısı kristal, eskitme tekli gümüş, beşli telkari, üçlü şamdan, köşegen özelliklere sahip eleganzia, siyah ve beyaz renk ikilisi ile oluşturulmuş eleganzia, ikili takım şamdan, kristal taşlı şamdan, ikili küçük şamdan, büyük, orta ve küçük cam küreli şamdan, ayakları cam desenli üst kısmı silindir cam şamdan, kadeh görünümlü ve kafes biçiminde, tek ayaklı orta kısmı cam küre desenli incili şamdan, bu kategorideki ürünlerdir. Ahşap ürünlere nazaran metalik ürünler günümüzde daha fazla rağbet görmektedir. Metal renk seçeneklerinin yanı sıra altın sarısı renk seçenekleri, bu kategoride daha çok beğenilmektedir. Etkili görsel özelliklere sahip bu ürünler, aradığınız kaliteli ve etkili çözümleri bir araya getirebilmektedir.

Dekorasyon Çalışmalarında Tercih Edilmektedir

Görsel olarak etkileyici olan bu ürünler, mobilya kategorisinde klasik tarz ile etkileyici bir uyuma sahiptir. Ayrıca köşegen özelliklere sahip eleganzia modeller, modern mobilya tarzı ile uyumludur. Sanatsal çizgileri ve kullanılan renkler, mobilya, dolap ve duvar kağıdı üçlüsünün oluşturduğu dekorasyon bütünlüğüne uyum sağlayabilmektedir. Eskitme metalik çalışmalar ise kullanılan alana farklı bir hava katmaktadır. Avangard tarzı dekor çalışmalarında eskitme modeller daha fazla tercih edilmektedir. Camlı ve incili modellerle dekor oluşturanlar için de bu dekora uyum sağlayacak ürünler tercih edilebilmektedir. Şamdanların yapıları ve imalat özellikleri farklılık gösterebilmektedir. Beşli olan ve tek bir gövdeye bağlı olan modeller, üçlü olarak da üretilebilmektedir.

Tekli şamdanlar genellikle ikili bir şekilde tasarlanmaktadır. İkili şamdanlar veya beşli şamdanlar, kıvrımsal çizgilere sahiptir. Çiçek veya yaprak tasarım şekilleri, oldukça zarif görünüme sahiptir. Taş ve cam küre seçenekleri, süslemede tercih edilen seçenekler içerisinde yer almaktadır. Ayak tasarımları incili veya taşlı olarak da üretilebilmektedir. Ayrıca sade ayaklı olan metalik çalışmalarda bulunmaktadır. Alt kısımda şamdanı ayakta tutan daire şeklindeki ayak tasarımı, şamdanın devrilmesini engelleyen özelliklere sahiptir. Görsel olarak da şamdanla bütünlük oluşturan dekor özelliklerine sahiptir. Hayalinizdeki dekor çalışmaları için dekorunuza uyum sağlayacak ürünleri, online kategorisinde inceleyebilirsiniz. Kargo ve satın alma seçenekleriyle bu ürünleri adresinize sipariş edebilirsiniz.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir