Blog

2020 Yılı Ferace Modelleri!

2019 Yılı Ferace Modelleri

Ferace modelleri artık, kullanılacak mevsime göre farklı kumaşlar kullanılarak tasarlanıyor. Feracelerin hem kışlık, hem de yazlık modellerini bulmak mümkün oluyor. Kullanıcı tarafından fazla talep olması sebebiyle, ferace modelleri farklı detaylar ile süslenip, öyle vitrine çıkarılıyor. Tesettürlü kadınlar birbirinden farklı ferace modelleri sayesinde hem oldukça doğal hem de oldukça şık gözüküyorlar.

2020 yılında feracelerde göze çarpan ilk detay, asimetrik kesime sahip olan modellerin oldukça moda olması.  Yaka olarak favori ise hem klasik hem de şık bir görüntü sağlayan hakim yakalar oluyor. Yine bisiklet yaka olan ferace modelleri de sık sık kullanılacak. Daha spor ve rahat bir şıklığın peşinde olan kadınlar için kapşonlu ferace modelleri mevcut. Daha gösterişli bir şıklık isteyen kadınlar için ise pullar ve payetlerle süslü olan ferace modelleri de bulunmakta. Ayrıca işlemeli ferace modelleri de ürünleri arasında göz doldurmaya devam ediyor.

2019 yili ferace modelleriFerace modellerine yapılan süslemelerde, taş kullanımı ve inci ile süsleme de oldukça ön planda. Bu sezon sık sık, böyle gösterişli modellere rastlayacağız. Bunların dışında, omuz taşına, apolet görünümü verilmiş olan ferace modelleri sizi şaşırtmasın. Tesettür giyimden alışveriş yapan ama farklı tarzları denemeyi seven kadınların çoğu, bu tip feraceleri kullanmaya başlayacaklar.

Mevlana modeli feraceler de, yine en çok göreceğimiz ve en çok ilgi görecek ferace modelleri arasında yer alıyor. Bu yılın diğer trendlerinden biri de fermuarlı ferace modelleri oldu. Fermuarlı modeller, gündelik kullanıma oldukça uygun ve çok sportif bir görüntü sağlıyor. Ferace modellerinin kol kesimlerinde ise özellikle balon şeklinde olan kesimler ve yarasa kollarına sahip kesimler ön planda olacak.

2020 yılında da her zaman klasik olan siyah rengin dışında, özellikle pembe ve tonları oldukça moda. Bunlar dışında göze çarpan ilk renk ise mavi oluyor. Ayrıca bej rengindeki ferace modelleri de doğal görünüşü ile yerini korumaya devam ediyor.

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir